Xerrada: Créixer Lliures. Criança feminista per una infància sense sexisme

Quines violències envers els infants estan presents en la nostra societat? Quina és la base de la desigualtat i les violències masclistes? I per què és important per a la salut de les criatures que desenvolupem una perspectiva crítica del gènere i de l’educació que donem a les criatures?

Aquesta xerrada vol presentar els principals  aprenentatges, reflexions i eines per a una criança lliure de sexisme assolits en el projecte Créixer Lliures: Criança feminista per una infància sense sexisme, a través del qual hem analitzat les violències sexistes presents a la infància i hem cercat eines i estratègies per combatre-les.

Durant quatre edicions, hem generat espais de diàleg i reflexió des d’una perspectiva feminista i respectuosa amb la diversitat, tot aportant a famílies i professionals nous imaginaris i recursos educatius transformadors, és a dir, que trenquin amb rigideses i estereotips sexistes i, en canvi, promoguin la llibertat de criatures i joves. Espais d’aprenentatge compartit per caminar cap a una educació més igualitària, inclusiva i justa.

Us convidem a acompanyar-nos en aquesta xerrada  i participar en aquest procés de reflexió col·lectiva, tot aportant comentaris, dubtes, eines o experiències.

Properes dates i inscripcions:

  • Divendres 11 de març, a les 18h, al cc. Convent de Sant Agustí (c. Comerç, 36, Barcelona) L’entrada és lliure i l’aforament, limitat. Més info.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.