Taller per a famílies | Diversitat genital: com en parlem amb les criatures?

Què en sabem de la diversitat dels cossos?

I de la diversitat dels genitals?

Com en parlem amb les criatures?

Què necessitem aprendre per garantir a les criatures una relació saludable amb el seu cos i un respecte total cap al dels altres? 

Us proposem un taller pensat per a famílies interessades en aprendre més sobre com acompanyar a les criatures de forma respectuosa i informada sobre el dret a la diversitat corporal. En concret, ens centrarem en reflexionar sobre la diversitat genital, una part íntima del nostre cos, des de la perspectiva del dret a la informació, a la diversitat corporal i al bon tracte. L’objectiu de la trobada és ampliar els nostres coneixements sobre la diversitat genital i reflexionar sobre com podem garantir una relació saludable de les criatures amb els seus genitals, defugint de la pressió estètica. El taller estarà diniamitzat per Irene Cardona, membre de l’Etnogràfica i experta en educació i criança des d’una perspectiva feminista i interseccional, està pensat com un espai per a adultes on desaprendre els mites del binarisme que hem après sobre els genitals, reflexionar sobre el tabú que els envolta i quins missatges sobre els cossos volem donar a les criatures, així com  conèixer materials amb els que podem acompanyar-les a conèixer el propi cos i la diversitat de cossos que existeixen.

Data i hora: El taller es durà a terme el dissabte 21 d’octubre, de  11:30-13:30 a la Lleialtat Santsenca.

Inscripcions:  Cal fer inscripció prèvia*

* Amb servei d’acompanyament de criatures per a infants a partir de 2 anys.

Aquest taller forma part del programa d’activitats del projecte Créixer Lliures 2023, que en en la seva 5a edició genera espais de reflexió conjunta per desactivar les violències que es deriven de la normativitat i la pressió estètica sobre els cossos de criatures i adultes, per educar en el dret a la diversitat corporal.

Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.