Taller de mems feministes interseccionals, especial perles nadalenques

Els mems són potents vehicles per a la transmissió d’idees i una eina per generar discursos contra-hegemònics que combateixin les violències presents tant a dins com a fora d’internet.

En aquest taller online aprendrem juntes a fer mems que ens permetin fer de les experiències personals, relats col·lectius que ens empoderin! En aquest cas, us proposem memejar al voltant de les festivitats nadalenques, en tant que situacions socials que ens aboquen a enfrontar els comentaris i pràctiques masclistes, racistes, classistes, etc. que sovint es donen en els moments familiars de celebració; o per posar en evidència dinàmiques com el consumisme, la pressió estètica, la hipocresia de la felicitat imposada, les obligatorietats relacionades amb els llaços de parentiu o d’altres que emergeixen en aquestes dates. Volem generar un espai de seguretat que permeti la reflexió crítica a partir d’experiències compartides, i la catarsi col·lectiva a través l’humor i la ternura radical.

Dates, preu, horaris i inscripcions

El taller serà el dimecres, 20 de desembre, de 18 a 20h. Per inscriure-us, escriviu un mail a inscripcions@letnografica.org (amb l’assumpte “taller mems nadal”) i us farem arribar la informació per connectar-vos i per fer el pel pagament. El preu del taller és de 10 €.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.