Taller: Cuina propera. Posant en valor les diversitats alimentàries

La Zohra i el Marco del Menjador de La Base encendran els fogons a la cuina del Sortidor per inaugurar la temporada! Serà en el taller on intercanviarem sabers culinaris amb ingredients d’orígens diversos produïts per la petita pagesia del Parc Agrari del Baix Llobregat i que comencen a ser conreats als voltants de Barcelona.

👩‍🍳 Compartirem els gustos, sabors i usos que podem donar a aquests productes en la iniciativa cuinada per L’Etnogràfica dins del projecte Alimentació de Proximitat per a Tohom (APPAT), que reivindica els aliments que formen part d’una diversitat de cultures alimentàries en cultius que són possibles gràcies al treball i la dedicació dels seus agricultors, en la gran majoria persones migrades.

L’Horta l’Àfrica proveeix els aliments amb què es fara el taller de cuina

Dimecres 28 de setembre, de 18:30 a 21h vine al Centre Cívic El Sortidor a teixir resistències feministes, migrants i ecològiques. Les inscripcions per taller “Cuina propera” ja estan obertes!

Amb aquest taller comença el cicle #LlavorsMigrants, una proposta del cc. El Sortidor amb diferents activitats obertes al barri i que posa al centre la cuina com a espai d’intercanvi de coneixements gastronòmics i culturals.

El projecte APPAT compta amb el suport de Barcelona Activa.

 

    

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.