SEMINARI PER A FAMÍLIES: COM TRENQUEM AMB EL SEXISME A LA PRÀCTICA?

Quin tipus de criança volem practicar: coeducativa, feminista, amb fluïdesa de gènere…? I quines eines tenim per fer-ho a la pràctica? Quines dificultats ens trobem i quines estratègies ens han funcionat?

Aquest seminari està pensat per reflexionar, debatre i compartir de forma horitzontal inquietuds, coneixements i estratègies en relació al gènere i la criança de les nostres criatures, per rompre amb el sexisme i permetre el desenvolupament d’infants diversos, autèntics i, sobretot, feliços.

 

En un petit grup estable d’unes 20 persones* i utilitzant com a fil conductor el llibre Buscando el final del arcoiris. Una exploración de las prácticas de crianza desde la fluidez de género (Ed. Bellaterra), es promouran debats i dinàmiques d’intercanvi de coneixements entre les persones participants. Busquem aterrar la teoria a la pràctica i compartir eines que ens puguin ajudar en el nostre dia a dia de forma pragmàtica.

Amb un total de 6 sessions quinzenals, si preveieu que no podreu assistir a tot el seminari, us podeu apuntar com a unitat familiar i anar alternant la vostra participació en les sessions.

Hi haurà un espai per a criatures amb una acompanyant.

 

*Places limitades. Per participar-hi cal fer la inscripció fins el 27 de setembre escrivint a: l.etnografica@gmail.com

Calendari: Dijous 5 i 19 d’octubre, 9 i 23 de novembre, dimarts 5 i dijous 21 de desembre, de 18 a 19,30h.

Lloc: Sala d’Actes del Centre Cívic El Sortidor (Plaça del Sortidor 12, Poble-sec, Barcelona).

 

Vegeu la programació completa d’activitats del Cicle Gènere, Educació i Criança al Poble-sec

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.