Presentem “La Gran Diferència” a la VIII Setmana de l’Antropologia

Tenim eines per explicar de forma entenedora com es generen les desigualtats socials i els sistemes de discriminació, com el patriarcat o el racisme, a persones de totes les edats?

Irene Cardona, autora del llibre i membre de l’Etnogràfica, juntament amb la il·lustradora Gemma Zaragüeta, n’han creat una, La gran diferència (Pol·len Edicions, 2022) és un conte sobre l’origen del patriarcat, una faula que desvetlla els mecanismes a través dels quals es construeixen i es legitimen les desigualtats socials. Es tracta d’un material pedagògic dirigit a famílies i educadores, que comprèn un conte i una guia amb recomanacions per a l’acompanyament de la lectura per a diferents estadis educatius.

La presentaran el proper divendres 24 novembre a les 18h al Centre LGTBI de Barcelona (c/del Comte Borrell 22), i en el marc de la VIII Setmana de l’Antropologia, que organitza l’Institut Català d’Antropologia del 20 al 25 de novembre de 2023 a diferents espais de la ciutat.  Les autores compartiran els objectius, el procés de creació d’aquest material pedagògic.

L’activitat forma part del projecte d’educació per a una criança feminista Créixer Lliures, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

L’entrada és lliure, us hi esperem!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.