PEL #8m EL POBLE-SEC S’OMPLE D’ACTIVITATS AMB PERSPECTIVA FEMINISTA: VENIU!

PerSpectiva’ és el programa d’activitats amb mirada de gènere organitzades conjuntament pels centres cívics El Sortidor i Albareda i la Biblioteca Francesc Boix. Pel #8M, s’ha preparat un programa especial amb entitats del barri, i l’Etnogràfica hi serà present generant espais de debat sobre la grassofòbia i la diversitat familiar en forma de cinefòrum i amb el cicle Créixer Lliures: Acompanyant Sexualitats.

[Cinefòrums]

 

 • ON ACHÈVE BIEN LES GROS | Dijous 11 de març, a les 19 h

  Cinefòrum dels cicles ‘PerSpectiva’ i ‘Bons hàbits’ a càrrec de Marta Ruiz, de L’Etnogràfica, i Maria Clara de Moraes, de l’ODELA. «ON ACHÈVE BIEN LES GROS» és una pel•lícula contundent sobre la grassofòbia a través d’un retrat, una entrevista presencial i tres ficcions distòpiques. Obesa des de l’adolescència, l’autora Gabrielle Deydier recorda la seva història i parla en contra la discriminació de la nostra societat a les persones grasses. Una oda a l’autoacceptació, contra la tirania de les normes.

Inscripcions.

 • TRANSGENDER PARENTS | Dijous 18 de març, a les 18.30 h

   

  Cinefòrum a càrrec de L’Etnogràfica. Projecció i debat al voltant d’un documental que ens mostra les dificultats i les fortaleses de moltes dones i homes trans en diferents etapes de la vida parental. Famílies que reinventen les terminologies i vincles de parentiu a través del trànsit d’un progenitor, que creen noves possibilitats d’expressió i de vida més enllà dels convencionalismes. ORBI-XXI (Canadà, 2014). Director: Rémy Huberdeau

Inscripcions.

 

[Activitats del cicle #CréixerLliures]

 • PESSIGOLLES | Diumenge 14 de març, a les 11 h
  Contacontes familiar a càrrec de L’Etnogràfica. L’Ira està molt emocionada perquè ha descobert que les seves mans poden fer màgia! Un conte preciós per a parlar de sexualitat amb les criatures des de ben petites.

 

 • SALUT I PLAER, UN DRET DE LES CRIATURES | Dijous 25 de març, a les 17.30 h Xerrada del cicle ‘Perspectiva’ a càrrec de Teo Pardo i Sandra Cundines, del Projecte SexualitatS-Educació sexual Feminista, de Sidastudi) amb la col·laboració del projecte Créixer lliures de l’Etnogràfica. Donarem algunes eines per repensar la relació entre la sexualitat i la infància.

 

Aquí podeu consultar el programa complet de PerSpectiva.

 

Us esperem a les activitats de barri i ens veiem als carrers!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.