Créixer Lliures, al debat sobre educació transformadora de les jornades d’autogestió de La Pinya

El proper dissabte 20 de novembre, el col·lectiu d’autogestió pedagògica La Pinya organitza les seves jornades d’autogestió de tardor, amb activitats per a grans i petites i amb espais per gaudir, reflexionar plegades sobre educació transformadora i col·laborar amb el sosteniment d’aquest projecte format per criatures, mares i pares, acompanyants i col·laboradores que es reapropiar de la criança des d’una perspectiva comunitària i transformadora. 

 

Es tracta d’un projecte on que les petites poden créixer en un entorn de llibertat, respecte i comunitat, on aprenen a conviure i resoldre conflictes, explorar la seva creativitat i expressió emocional; i desenvolupar la seva autonomia prenent decisions sobre el seu procés d’aprenentatge. A més, és un punt de trobada per a famílies i persones interessades en crear altres models pedagògics, que permet teixir vincles de suport mutu i afrontar col·lectivament els reptes de la criança des de perspectives crítiques amb els models hegemònics.

Activitats

Les Jornades d’Autogestió es duran a terme a la Nau 69 de Can Batlló. A les 12 tindrà lloc la presentació del llibre “La Pinya: Història d’un col·lectiu d’autogestió educativa” d’Editorial Descontrol, on comparteixen els procesos i reflexions per construir un projecte d’educació transformadora per part d’aquest col·lectiu que ja té 18 anys d’història.

 

A les 16:00, hi haurà un debat amb diferents col·lectius que treballen l’educació per la transformació social, on l’Etnogràfica compartirem experiències i reflexions del nostre projecte de criança feminista #CréixerLliures, juntament amb Arcàdia, centre educatiu Autogestionat de Can Batlló, l’Escola Popular de La Bordeta, La Pinya i més!

 

També hi haurà espectacles i espai de manualitats per a les petites. Us esperem!!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.