Maternitats i complicitats feministes: espai de criança i suport mutu

Maternar requereix de teixit, d’aquell que embolcalla, escalfa i sosté.  És urgent generar espais-caliu, per nosaltres i les nostres criatures; teixir una cultura de la col·lectivitat.

Maternitats i complicitats feministes” vol proporcionar un espai per maternar sentint-se part d’una comunitat que acompanya i sosté i per compartir i reflexionar col·lectivament sobre les maternitats i criances feministes; connectades amb la comunitat, rebels i plaents. Un espai on teixir vincles entre els feminismes i les maternitats, per practicar el suport mutu i la complicitat, per reflexionar sobre les opressions i les resistències possibles.

Un espai amb moltes possibilitats de joc i gaudi per acompanyar les criatures. Creem un marc de trobada per a mares i criatures d’entre 0 i 36 mesos, on dur a terme tot això i més, per sentir-nos sostingudes, per poder sostenir les nostres criatures amb plenitud i alegria, un espai cuidat on jugar i experimentar lliurement.

Es tracta d’una proposta d’espai de criança infantil amb perspectiva feminista desenvolupada per Balenes Ballen on l’Etnogràfica col·laborarà aportant recursos i afavorint debats i reflexions, aprenentatges sorgits del projecte Créixer Lliures.

Calendari, grups i inscripcions

Aquest espai de trobada per teixir vincles i criança feminista es durà a terme els dilluns, a partir del 21 de març i fins  al 25 de juliol, a l’espai d’acompanyament a la infància Món Liliput (c. Gabriel y Galán, 18, El Clot)

Hi hauran dos grups:

  • de 16:15 a 17:45 per les famílies amb criatures de 0 a 18 mesos.
  • de 17:45 a 19:15 per les famílies amb criatures de 18 a 36 mesos.

Per inscriure-us o demanar més informació, escriviu a balenesballen@gmail.com

Aportació: 55 € mensuals*

*Si l’aportació econòmica és un impediment, parlem-ne!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.