JORNADES CRIANÇA-COMUNS: Fa falta un Poble-sec per a criar?

Des de l’Etnogràfica estem molt contentes de participar en aquesta Trobada: Criança i Comuns: Fa falta un Poble-sec per la criança? 

.

Aquestes jornades, que es celebraran al barri del Poble-sec (Barcelona) del 5 al 7 d’octubre, aborden la dimensió de barri i la criança, i les tensions i invencions entre comú, públic i privat.

.

El dissabte a la tarda estarem dinamitzant la sessió: Com teixim i sostenim els vincles en la criança, al nivell de barri? 

 

Podeu veure el programa complet i inscriure’us AQUÍ.  Us hi esperem!!!

Fa falta un poble per la criança. Però què carai és un poble, en els nostres mons individualitzats, dispersos i urbanitzats? En la darrera dècada han (re)sorgit molts experiments i reivindicacions per respondre a aquesta pregunta. Des de la península ibèrica i els seus nous feminismes moltes mares i aliades s’han llençat a buscar formes de tribu i d’infraestructures comunes de criança, més enllà de models privatitzadors i heteropatriarcals. Plantegem una trobada per formular, escoltar i pensar juntes les nostres necessitats d’una criança més compartida, mirant cap a espais comuns i pràctiques no exclusives per cuidar criatures. Volem debatre les tensions i invencions que es donen entre el públic, el privat i el comú en la criança. Us esperem a totes, amb o sense criatures.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.