“Fem comunitat per a criar sense sexisme”: Trobades de famílies

El projecte Créixer Lliures combina espais de reflexió, debat i aprenentatge amb espais de trobada  per a grans i menudes. “Fem comunitat per a criar sense sexisme” és el nom que hem triat per designar aquestes trobades, espais pensats per propiciar aliances i generar comunitat entre famílies que s’interessen per la criança feminista.

La idea de les trobades a l’aire lliure és generar un espai per compartir un temps relaxat en família, gaudir a la natura acompanyades d’altres persones que reflexionen i busquen estratègies per educar a les criatures sense sexisme, propiciant la coneixença entre famílies que ens interessem per la criança feminista.  Es tracta d’una trobada informal i distesa per compartir interessos i inquietuds, jocs i un vermut.

Tant si sou famílies amb membres que no conformen les regles hegemòniques de gènere, com si senzillament us mou l’interès per educar sense sexisme a les vostres criatures, us convoquem per compartir experiències, aprendre unes de les altres i fer xarxa; i sobretot per gaudir d’un espai amable en què les adultes i les criatures puguem jugar i socialitzar amb persones que actualment no són del nostre entorn proper.

 

Dates, lloc i instruccions per arribar:

Hem programat dues trobades per aquesta primavera: el dissabte 4 de juny i el dissabte, 2 de juliol, a les 11h als FGC de Vallvidrera. Es tracta d’un petit amfiteatre ubicat al bosc de Collserola. Podeu venir amb transport públic ja que és al costat de l’estació de Ferrocarrils FGC Baixador de Vallvidrera, i també hi ha zones d’aparcament properes. Des de l’estació no cal caminar més de 100 metres i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. L’espai estarà senyalitzat amb el cartell de Créixer Lliures.

Es tracta d’una convocatòria oberta i no cal inscripció, però ens podeu escriure a activitats@letnografica.org si teniu algun dubte o necessitat específica.

Us recomanem que porteu aigua, gorra i/o protecció solar. També us proposem que porteu dinar o vermut per compartir.  Podeu portar també alguna joguina per a les criatures (per a jugar allà i tornar a emportar-vos a casa, o bé que ja no utilitzeu i vulgueu aportar-les al projecte). I ganes de passar-ho bé!

Veniu a gaudir d’una estona de joc i intercanvi col·lectiu!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.