Taller. El gènere en la infància. Educar sense sexisme.

 

Com es construeix el gènere des de la petita infància? Quines violències i desigualtats viuen les criatures en la nostra societat? 

Si en la teva experiència de criança (com a adulta cuidadora, a nivell familiar o professional) t’has fet aquestes preguntes i has sentit incomoditat amb les expectatives de gènere que es converteixen en imposicions per les teves criatures, aquest taller t’interessa. Proposem un espai de reflexió col·lectiva per educar sense sexisme, i obrir el ventall d’oportunitats que podem oferir a les criatures a tots els nivells: de joc, d’autoestima, de llenguatge, de relacions, emocionals i corporals. Ens guiarem amb el llibre “Dale a tu criatura 100 possibilidades en lugar de 2” com a eina per despertar una mirada crítica i reflexiva cap a la criança, de manera col·lectiva i respectuosa cap a nosaltres mateixes i els nostres recorreguts, perquè les experiències del grup ens ajudin a reformular estratègies i recolzar-nos.

Proposem un espai on compartir i descobrir eines i materials interessants per a treballar la diversitat de gènere i una visió lliure d’estereotips per la criança. 

Inscripcions fins el 23 de maig a activitats@espaicontrabandos.com

Lloc: Espai Contrabandos (Carrer Junta de Comerç, 20, Barcelona).

Data: Dissabte, 25 de maig, de 10.30 a 13.30 h

Aquesta activitat ha rebut el suport de la Fundació Obra Social La Caixa i de l’Ajuntament de Barcelona.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.