Directori de Dones Expertes del Montseny: visibilitat a la diversitat de dones i sabers del territori

La Reserva de la Biosfera del Montseny ha impulsat la creació del Directori de Dones Expertes del Montseny, amb l’objectiu d’aplegar un ventall el màxim d’ampli possible d’experteses i que hi estiguin representades la diversitat de dones del territori amb edats recorreguts vitals i formes d’adquisició del saber diversos.

Una dona experta és aquella que compta amb coneixements i saber fer practicats en els àmbits tant professional i acadèmic com quotidià, comunitari i activista, adquirits a través de formació reglada o bé de la pràctica quotidiana. Expertes, per tant, són totes les dones en la seva diversitat i experiències.

La iniciativa vol donar visibilitat a les dones del territori així com a la diversitat i riquesa dels sabers i experteses que atresoren.  El Directori de Dones Expertes del Montseny constituirà un valuós recurs per fomentar la representació pública de les dones del territori així com la seva participació en la societat ja sigui mitjançant activitats i xerrades, reportatges als mitjans de comunicació, desenvolupament de treballs específics, etc.

Adreçat a les dones que viuen o treballen als municipis que conformen la Reserva de la Biosfera del Montseny, per poder participar en el projecte cal omplir aquest formulari. Amb la informació aplegada es crearà el Directori de Dones Expertes que, properament, estarà disponible a la pàgina web de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

Aquesta acció s’emmarca en el Pla d’igualtat de gènere i desenvolupament rural sostenible de la Reserva de la Biosfera del Montseny i dels Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) s’està portant a terme amb el suport de l’Etnogràfica.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.