Créixer Lliures 2021: Agenda d’activitats

Al llarg de l’any, el projecte Créixer Lliures proposarà diverses activitats: xerrades i tallers sobre l’acompanyament respectuós del desenvolupament sexual de les criatures, contacontes amb espai lúdic posterior; també trobades per a famílies que aposten per una educació i criança feminista. Aquí podreu anar consultant mensualment les novetats en la programació:

 

Abril

 

[CONTACONTES]

  • Divendres, 23 d’abril a les 17:30 contacontes “LIU” amb Isa Calsina i Cia.

Liu és una persona petita a la qual li agrada passejar sota els estels cap per avall, nadar amb el cul fora de l’aigua i rodar amb la bicicleta. A vegades, en el seu dia a dia, es creua amb algunes persones grans que li són difícils d’entendre, perquè tenen tantes coses estranyes. LIU és un conte sobre la diversitat de gènere i la racialització,  mirant amb els ulls de LIU com les persones adultes es compliquen amb preguntes que no són ‘necessàries’ ni ‘lògiques’.

Lloc: Casal de barri Can Rectoret (c/de la Via Làctia, 4; Les Planes)

Inscripcions: escriviu a cbcanrectoret@cbcanrectoret.com

 

[TROBADES DE FAMÍLIES]

 

  • Dissabte, 24 d’abril a les 11:30h: Trobada de famílies a l’aire lliure 

Com a part del projecte “Créixer Lliures” us proposem espais lúdico-reflexius pensats per  a famílies que volen donar una educació igualitària i lliure de violències masclistes a les seves criatures. Un espai de trobada en el que conèixer famílies amb les mateixes inquietuds, fer xarxa i generar un intercanvi de coneixements i experiències mentre les criatures juguen i gaudeixen. En aquesta primera trobada, ens reunirem a un espai de Collserola (accessible amb transport públic) per coneixe’ns, jugar, compartir converses, inquietuds i un vermut.

Aprofitarem per celebrar Sant Jordi a la nostra manera i portarem alguns llibres i contes que ens poden ser útils per acompanyar la sexualitat d’infants i joves. Porta els llibres i/o materials que per tu hagin estat útils i compartim coneixements!

Si esteu interessades en venir escriviu a activitats@letnogràfica.org i us donarem més informació.

Us esperem!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.