Cinefòrum: “Subvertir el gènere, transformar la família”

Us convidem al cinefòrum “Subvertir el gènere, transformar la família”, un cicle de debats i projeccions d’una sèrie de documentals que ens presenten situacions vitals dissidents a la cis-heteronorma per part de persones que, desviant-se dels ideals normatius de família i de gènere creen noves possibilitats d’expressió més enllà dels convencionalismes.
Famílies no nuclears que aposten per una organització comunitària de la vida i la criança; famílies que reinventen les terminologies i vincles de parentiu a través del trànsit d’un progenitor; dones que transgredeixen els imperatius de gènere vinculats a  la maternitat i l’aparellament. Subvertir les normes de gènere suposarà, per a les nostres protagonistes, enfrontar-se a l’estigma i l’exclusió; però també generarà lluites i resistències col·lectives entorn a la reivindicació del gènere i la família com dimensions socials que es reclamen lliures de la violència intrínseca de la normativitat.
A partir del dijous 7 de novembre, cada dijous del mes a les 19:00 hores tindrà lloc la projecció d’un documental, després de la qual encetarem un debat en què participaran col·lectius i dones protagonistes, i en algunes de les projeccions, també les directores.
El cicle es durà a terme a La Lleialtat Santsenca (carrer d’Olzinelles, 31; Barcelona). L’entrada és lliure, us hi esperem!
Aquesta activitat ha rebut el suport de la Fundació Obra Social La Caixa i de l’Ajuntament de Barcelona.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.